Back to All Events

Motivasjonsforedrag med salgscoach Kjetil Kristoffersen

Kjetil Kristoffersen

Kom innom oss å velg mellom gode rettar på vår à la carte meny før eller etter foredrag med Kjetil Kristoffersen på Kulturhuset.


Om foredraget:
Foredrag med motivator, gründer & ikkje minst – superseljar Kjetil Kristoffersen

Kjetil er motivator og seljar. Gjennom sitt foredrag viser han den energien han meiner må til for å lykkast. Den tidligare fotballtrenaren for Eik Tønsberg og Ørn Horten serverar eit annleis foredrag, eit foredrag som handlar om korleis vegen blir til mens ein går. Han sparar ikkje på noko. Kjetil fortel ærleg om både opp- og nedturar, og om korleis ein må våga å tenka litt annleis for og komma nokon stad. Hans bodskap er at ein god seljer er ein som vågar litt meir enn dei andre, ein som våga å satsa og nå måla sine ved å tenka litt utanom boksen! 

Han formidlar underholdande og spennande historiar om korleis ein kan gjera kvarandre gode, om korleis betydinga av lojalitet har endra seg og korleis ein rett og slett blir best. Historiane tek for seg hans eige liv og andres, f.eks Neil Armstrong og Lasse Gustavsson. Bodskapet leverast med bredde, refleksjon og humor. Ein får lyst til å handle etter eit foredrag med Kjetil! 

Ta med deg dine tilsette til eit inspirerande motivasjonsforedrag!
Passar for alle som driv med sal og service.

Earlier Event: March 5
Ung 2016
Later Event: March 11
Else Kåss Furuseth - Kondolerer