Back to All Events

Riksteatret: LIV - eit møte med Liv Ullmann

liv liggande.jpg

Eit møte med Liv Ullmann på Sogndal kulturhus. Om livet, karriera og alt ho drøymer om å gjera.

Liv Ullmann er ei av våre aller største stjerner, og med "LIV" skal Riksteatret og Nationaltheatret sørge for at publikum over heile landet får møte henne der dei sjølv bur. Møt henne på scena i ein openhjartig samtale med teatersjef Tom Remlov.

-Å reise rundt i Norge og møte publikum på hjemmebane er en av de tingene jeg har drømt om å gjøre igjen helt siden jeg spilte i "Lang dags ferd mot natt" på turné med Riksteatret. Denne gangen møter jeg publikum som meg selv. Som Liv. Det er hun jeg aller best liker å være, seier Liv Ullmann (80). -Jeg håper publikum vil stille meg spørsmål som jeg aldri har fått før, sier Ullmann, som sammen med teatersjef Tom Remlov vil inkludere spørsmål fra publikum hver kveld på turné.

"LIV" blir eit møte med den unge skodespelerinna, med Hollywood-stjerna og med den modne regissøren og menneskerettsaktivisten. Det gjennomløpande tema vil vere Ullmanns ønskje om samspel med menneska ho treff, og det ansvaret som eit stort talent medfører, enten det er for kollegaer, for våre livsvilkår – eller for publikum.

Earlier Event: October 5
Konsert med Lustrabandet Folk Flest
Later Event: October 19
Pernille Sørensen- Kultur