Velkommen til julebord på Restauranthuset Malin
Årets julemeny er lansert, og vi gler oss til gje våre kundar julestemning! Her på Malin, Voss skal vi pynte til jul, og servere god, tradisjonsrik julemat.
Her er tre alternative måter å feire jul på Malin med firmaet, familien eller vennegjengen:
Alternativ 1: Malin Julemeny
Vår julemeny på Malin Voss er tilgjengeleg på menyen kvar dag frå 17. november til 20. desember.
Pinnekjøtt tallerken
m. pinnekjøtt, kålrotstappe, amandine poteter, tyttebær syltetøy
Allergen: Melk
Pris: 438 kr
Juletallerken
m. Grillstekt ribbe m. sprø svor, pinnekjøtt, julepølse, medisterkake, amandine poteter, kålrotstappe, rødkål, tyttebær syltetøy, og brun saus
Allergener: Melk
Pris: 458 kr
Grilla andelår
m. rødbeter, gulbeter, asparges, potetmos, og hjemmelaget rødvin saus
Allergen: Melk, Sulfitt
Pris: 428 kr
Book gjerne bord her.
Alternativ 2: Malin Julebord med buffet
Kjem det eit selskap på 20 personar eller fleire, kan vi servere julebuffet med tradisjonell norsk julemat, og dessert-bord med kaffe.
Varmbord
Tradisjonelle norske julemat, som julepølse, pinnekjøtt, ribbe og klassisk tilbehør. Pluss to kinesiske rettar
Koldtbord
Assortert tradisjonelle små retter til jul
Dessert
Riskrem, tiramisu, og mandelkake. Kaffe inkludert.
Pris: 688 kr per person
Julebuffet er tilgjengeleg fredag til søndag i perioden 17. nov - 20. desember, men må bestillast på førehand.
Book gjerne bord ved å bruke voss@restauranthusetmalin.no, ringe oss på 56 51 66 77 eller legg att din kontaktinfo i skjemaet under, og vi tek kontakt med deg.
Alternativ 3: Malin Julebord med selskapsmeny
Som alternativ til julebuffet kan vi også tilby vår selskapsmeny med to ulike menyer:
Selskapsmeny 1
Forrett:
Kamskjell
m. gulrotpuré og ertepuré
Allergener: Bløtdyr
Hovudrett:
Grilla andelår
m. rødbeter, asparges, potetmos, og heimelaga raudvinsaus
Allergen: Melk, Sulfitt
Dessert:
Heimelaga brunostmousse, inkl. kaffe.
m. bærsaus, sukker-smør kjeks, ferske blåbær og jordbær
Allergener: Gluten, Melk
Pris: 648 kr per person
Selskapsmeny 2
Forrett:
Spansk serranoskinke m. asparges
Hovudrett:
Juletallerken
med grillstekt ribbe m. sprø svor, pinnekjøt, julepølse, medisterkake, amandine poteter,
kålrotstappe, rødkål, tyttebær syltetøy, og brun saus
Allergener: Melk
Dessert:
Riskrem med kirsebærsaus, inkl. kaffe.
Allergen: Mjølk
Pris: 688 kr
Booking av julebord
Julebord med selskapsmeny er tilgjengeleg fredag til søndag i perioden 17.nov-20.desember
Book gjerne bord ved å bruke voss@restauranthusetmalin.no, ringe oss på 56 51 66 77 eller legg att din kontaktinfo i skjemaet under, og vi tek kontakt med deg: