Malin i Sogndal - til alle anledningar

 

Selskapsmeny:


Selskapsmeny # 1

 

Forrett:
Kongekrabbe buljong
m. tofu, ferske grønsaker og vårløk
Allergener: Egg, Skalldyr, Soya

Hovedrett:
Crispy and
m. purreløk, agurk, heimelaga kinesisk pannekakar og hoisin saus. Hoisin saus - Er ein mørk/brun saus, salt og med lett sødme
Allergener: Hvete, Soya, Sesamfrø

Dessert:
Sesongbasert fruktcocktail
m. vaniljeis, eggelikør og bringebærsaus
Allergener: Egg, Peanøtt, Melk, Nøtter, Svoveldioksid og sulfitter

kr 619,-

 

Selskapsmeny # 2

Forrett:
Fiskesuppe
m. norsk laks, ferske grønsaker, dill, og focaccia med kvitløk
Allergener: Fisk, Melk

Hovudrett:
Grilla Indrefilet
m. heimelaget rødvinssaus, havsalt og Malins pepperblanding, maiskolber, sylta rødløk, stjerneløk, cherrytomat, aspargesbønner, sopp, sprøstekt pastinakk, og baktpotet
Allergener: Melk, Svoveldioksid og sulfitter

Dessert:
Heimelaga brunostmousse
m. bærsaus, sukkar-smør kjeks og ferske blåbær og jordbær
Allergener: Hvete, Melk

kr 639,-

 

Selskapsmeny # 3

Forrett:
Kamskjell
m. ertar og gulrot purre, fersk salat og dill basert salatdressing.
Allergener: Melk, Bløtdyr

Hovudrett:
Sushi MIX 18 biter
m. 8 biter nigiri med laks, tunfisk, kveite og kongereker, 2 skiver laks sashimi og 2 skiver kveite sashimi, 4 biter kongereker maki, 2 biter spicy tunfisk gunkan
Allergener: Egg, Hvete, Skalldyr, Fisk, Soya, Sesamfrø, Selleri

Dessert:
Varme bjørnebær
m. vaniljeis, krem, italiensk fingerkjeks, og vaniljesaus
Allergener: Egg, Hvete, Peanøtt, Melk, Nøtter

Kr 659,-

 
 
 

* Selskapsmenyene må bestillast til minimum 4 personar og må bestilles 3 dagar før selskapet.

* Val av meny gjeld for heile selskapet

* Transportkostnader kjem i tillegg.

Spesielle behov

Menyane til selskapa kan leggja til rette for både vegetarianar og veganerar, på same måte som vi også tek omsyn til allergiar og religion, og eventuelle andre behov. 

Prisar er inkl. mva og pr. pers.

 
 

Treng du lokalar? Hjå malin kan du sjøvlsagt også leie lokale.